webdesign: runeonline
 
  Forside Sponsorer Ris Ros  
  Index_tilbageIndexIndex_frem

Daglig Motion - Ros

 
 
Hvad
Hvordan
Materiale
Kontakt
 
 
Daglig motion på Sebber Skole
Efter morgenmodul og første lektion løber alle Sebber Skoles elever en tur i nærheden af skolen. Ruten er 600 m lang, og den er placeret på cykelstien, så trafiksikkerheden er i orden. En af lærerne er ”løbevagt” og sørger for, at alle børn kommer sikkert over vejen.
De øvrige lærere deltager på skift i løbeturen.
En gang om måneden tages der tid på elevernes løb, og den klasse, der har det bedste gennemsnit vinder månedens ”Gyldne Sko”, en kondisko sprayet med guldmaling. ”Den Gyldne Sko” overrækkes til morgensamling, hvor alle elever og lærere er til stede, og de tre elever, der har løbet hurtigst, hyldes ved samme lejlighed.
Hver onsdag erstattes løbeturen af en fælles leg i skolegården for alle skolens elever. Klasserne skiftes til at bestemme legen, og det er børnene selv, der instruerer deres kammerater.
I tilfælde af meget dårligt vejr og glat føre flyttes den daglige motion til gymnastiksalen. Her kan der være løbeture rundt i salen, der kan være sat en redskabsbane op, eller der kan være en fælles leg på programmet.
Med den daglige løbetur ønsker skolen at sætte fokus på den betydning, daglig motion har, og at give plads til fysisk aktivitet i løbet af skoledagen.
 
Daglig Motion | Jens Østergaard | Havnevej 7 | 9240 Nibe | 98 35 54 04