webdesign: runeonline
 
  Forside Sponsorer Ris Ros  
  Index_tilbageIndexIndex_frem

Daglig Motion - Ros

 
 
Hvad
Hvordan
Materiale
Kontakt
 
 
Nibe Skole vinder Aalborg Kommunes Sundhedspris
Eleverne på Nibe Skole løber til den helt store guldmedalje – og det har de gjort så længe, at de lørdag, den 5. september, vandt guldmedaljen (1. prisen) i Aalborg Kommunes Sundhedspris for 2009. Prisen blev for nylig overrakt af rådmand Thomas Kastrup Larsen på scenen på gammeltorv i Aalborg. Prisen er på 50.000 kroner.
Nibe Skole har siden 2000 haft forsøgsprojektet ”Daglig Motion” kørende. Daglig Motion betyder, at eleverne i 1. – 5. klasse – og frivilligt tilbud i 6. klasse – motionerer hver skoledag året rundt. Daglig Motion er udviklet af lærer Jens Østergaard på Nibe Skole.
Guldmedaljen begrundes i, at skolen har formået at omsætte indsatsen i den almindelige undervisning samt at indsatsen med enkle, effektive og billige metoder har forbedret børnenes sundhedsprofil. Endvidere hedder det: Lærer Jens Østergaard startede projektet, og har med stor entusiasme og ihærdighed fastholdt projektet og inspireret andre lærere på skolen. Til glæde for andre skoler er der nu lavet en DVD-film og en folder, som kan tjene som inspiration, information og instruktion.
 
Daglig Motion | Jens Østergaard | Havnevej 7 | 9240 Nibe | 98 35 54 04